Ziraat Bankası Leasing Hesaplama, Ziraat Bankası Leasing Formu -

Ziraat Bankası Leasing Hesaplama, Ziraat Bankası Leasing Formu

Anasayfa > Türkiye Ziraat Bankası > Ziraat Bankası Leasing Hesaplama, Ziraat Bankası Leasing Formu
05 Kasım 2018
1.951 okunma
Ziraat Bankası Leasing Hesaplama, Ziraat Bankası Leasing Formu

Ziraat Bankası kredi leasing olanağıyla birlikte, size tam olarak uygun olan kredi seçeneğini ve vadeyi belirleyebilirsiniz. Bankanın web sitesine giriş yapılması halinde, internetten sadece altı bilgi üzerinden ürün için leasing bilgileri girilerek araştırma yapılması mümkün olacaktır.

Finansal kiralama olarak tanımlanan yöntem, likiditesinin tamamını satın alma yöntemiyle kullanmak yerine, değerlendirmek isteyen müşteriler tarafından tercih ediliyor. Bu sayede, ödemelerini aylık olarak yapacak olan bir müşteri tarafından, leasing şirketinin satın alacağı malın ödemesini kiralamayla satın alır gibi yapması sağlanır. Ziraat Leasing hizmeti veren bir banka olarak Türkiye’de firmalar tarafından çok sık tercih ediliyor.

Ziraat Bankası Leasing Formu

Leasing şartları karşılanmadığı taktirde, aşağıdaki bilgilerin yazılması yeterli olmayacaktır. Kiralama sürecinin hem Ziraat Bankası hem de müşteri lehine olmasına dikkat ediliyor. Ödemelerin aksatılmaması, ürünün veya hizmetin değerinin doğru bildirilmesi ve tam olarak ihtiyaç duyulan vade belirlenmelidir. Bu sayede ekstra ödemeler yapılmadan, aşağıdaki bilgiler girilerek leasing anlaşması yapılabilir.

  • Ürün grubunun seçilmesi gereklidir (Binek araç, ticari araç, tıbbi ürün, iş makinesi, büro ekipmanı, deniz taşıtları, tarım makineleri, gayrimenkul, soğutma grupları, ses ışık sistemleri, makine ekipmanları)
  • KDV hariç mal bedeli
  • Mal bedeli para birimi (TL, USD, EUR, CHF, GBP, JPY)
  • Peşinat oranı (%0 ile %40 arasında değişen peşinat oranı belirlenebilir.)
  • 12 ay ile 60 ay arasında değişen vade seçeneği
  • Kira ödemesinin yapılması için belirlenen para birimi (TL, USD, EUR, CHF, GBP, JPY)

Ziraat Bankası İle Leasing

Ziraat Bankası, leasing çalışmaları yapan ve müşterilerinin satın almak yerine kiralamak istedikleri ürün, hizmet için destek sağlayan bir kurumdur. Yedi gün yirmi dört saat boyunca web sitesine ulaşabilir, leasing ile ilgili şartları ve başvuru formunu doldurabilirsiniz. Leasing ve faktoring hizmeti verilen banka güvencesiyle Türkiye’de şartlarını karşıladığınız tüm ürünlere ulaşabilirsiniz. Vade seçeneklerinin belirtilmesi, mal bedelinin girilmesi, KDV hariç bedelinin bildirilmesi, kira ödemelerinin planlanması gereklidir.

Benzer İçerik  Ziraat Bankası Hayat Sigortası, Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hayat Sigortası

Ziraat Bankası Leasing Avantajları

Binek araç, ticari araç, tıbbi cihaz gibi birbirinden farklı ürün gruplarında bu olanaklardan yararlanabilir ve hizmeti her zaman için değerlendirebilirsiniz. Vade süresinin sonunda ürünün size ait olacak şekilde sözleşmesi imzalandığı için, kiralama işlemi yapan şirket de ürünü size devretmekle yükümlüdür. Bu sayede tamamen güvenli, ödeme planlarının sizin lehinize olacak şekilde düzenlenmesine imkan tanıyan bir yöntem özelliği bulunur.

İlginizi Çekebilir;

Türkiye İş Bankası Leasing Hesaplama, İş Leasing Finansal Kiralama Hizmetleri Türkiye

Denizbank Leasing Hesaplama, leasing hesaplama tablosu

HSBC Leasing Hesaplama, HSBC Leasing Sistemi

Yapı ve Kredi Bankası Leasing Hesaplama, yapı kredi finansal kiralama

Halkbank Leasing Hesaplama, Halk Leasing Finansal Kiralama