Garanti Bankası Kiralık Kasa Ücretleri, Tüm Bankaların Kiralık Kasa Ücretleri -

Garanti Bankası Kiralık Kasa Ücretleri, Tüm Bankaların Kiralık Kasa Ücretleri

Anasayfa > Türkiye Garanti Bankası > Garanti Bankası Kiralık Kasa Ücretleri, Tüm Bankaların Kiralık Kasa Ücretleri
05 Kasım 2018
1.529 okunma
Garanti Bankası Kiralık Kasa Ücretleri, Tüm Bankaların Kiralık Kasa Ücretleri

Garanti Bankası kiralık kasaların ücretleri kasaların hacmine göre değişiklik gösteriyor. Kiralık kasalar sayesinde değerli eşyalarınız ya da belgeleriniz güvenle muhafaza edilir.  Kasalardan yalnızca bir kere 1 yıllık ücret alınır. Ücreti isterseniz vadesiz hesabınız üzerinden isterseniz ise kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz.

Garanti Bankası Kiralık Kasa Boyutları

En yakın Garanti Bankası şubesine giderek kiralık kasa için sözleşme imzalayabilir ve kıymetli eşyalarınızı bankada güvenle muhafaza edebilirsiniz. Garanti bankası kiralık kasa sözleşmesi imzalamadan önce kasanın boyutuna ya da hacmine karar vermeniz gerekiyor. Çünkü 1 yıllık kiralama ücreti kasa boyutlarına göre değişiklik gösteriyor. İşte Garanti Bankası tarafından sunulan kiralık kasa boyutları ve fiyatları;

  • Küçük boy bir kasa için yıllık hesaptan ödeme fiyatı 380 TL, depozito bedeli ise 345 TL
  • Orta boy bir kasanın yıllık hesaptan ödeme ücreti 425 TL ve depozito bedeli de 395 TL
  • Büyük boy bir kasanın ise yıllık kasa ücreti 540 TL ve depozito bedeli 495 TL

Kiralık kasa fiyatları 2019  senesinde de aynıdır. Eğer kiralık kasa açtırmak istiyorsanız bankaya ait bir hesabız olmalı.

Garanti Bankası’nda Kiralık Kasa Nasıl Açtırılır?

Size en yakın olan Garanti Bankası şubesine giderek hesap açtırma işlemlerini gerçekleştirin.  Bunun için T.C kimlik belgeniz yeterli olacaktır. Daha sonra 1 tane vesikalık resim ile kasa açma başvurusunu yine banka şubesi üzerinden oluşturmanız gerekiyor. Hesabınız ile ilişkilendirilerek kasa açılışı yapılır. Banka tarafından size anahtarlar teslim edilir.


Ortak kasa açmak isteyenler ise yine hesap açılışı yapmalı. Ardından ortak olacak olan kişiye vekalet vermeniz gerekiyor. Kasa açılışı yapıldıktan sona kullanıma hazır olur. Ancak kasayı her gün kullanacaksanız ekstra iş yükü oluşturduğunuz için kullanım masrafı alınır. Eğer kiralık kasa anahtarını kaybederseniz bu durumu ilgili bankaya bildirmeniz gerekir. Daha sonra kasanın yer aldığı banka şubesine çilingir çağırılır.  Sizinde bulunduğunuz ortamda kiralık kasanın kilidi kırılır. Ancak bu işleminde bir bedeli vardır. Çilingir ödemesi faturalandırılır ve ödemek durumunda kalırsınız. Bu bedeli ödemek istemeyenlere ise kullanım bedeli üzerine tahsilat yapılarak yine bu ücret alınacaktır.

Benzer İçerik  Garanti Bankası Otomatik Ödeme Talimatı, Garanti'li Otomatik Fatura Ödeme | Garanti Bankası

Eğer kiralık kasanızda bir başkasına ait eşyalar mevcut ise bu durumda üzerine isim yazarak durumu belirtmeniz gerekiyor. Kasada bulunan tüm eşyalar bu durumda varise kalır. Mahkeme kararı ile açılan kiralık kasa ise bilir kişi değerlendirmesi sonucunda varislere ödenir.

İlginizi Çekebilir;

Ziraat Bankası Kiralık Kasa Ücretleri, Kiralık kasa fiyatları 2020

Odeabank Kiralık Kasa Ücretleri, Kiralık kasa boyutları

Akbank Kiralık Kasa Ücretleri, Akbank Kasa Kiralama Ücreti Ne Kadar

Denizbank Kiralık Kasa Ücretleri, Bankalar Kiralık Kasa Fiyatları

Şekerbank Kiralık Kasa Ücretleri, Bankalardaki Kiralık Kasa Fiyatları