Antalya Kepez Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları -

Antalya Kepez Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Anasayfa > Personel Alımı > Antalya Kepez Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları
06 Kasım 2018
760 okunma
Antalya Kepez Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Kepez Belediyesi işçi alımı için farklı zamanlarda farklı ilanlar açan belediyelerden biridir. 60 mahalle ve 7 köyden oluştuğunu söyleyebileceğimiz Kepez içerisinde yetkinliğinize ve donanımınıza göre farklı ilanlar bulabilirsiniz. Ülkedeki en çalışkan ilçelerden biri olan ve örnek bir belediyeciliğe sahip olan Kepez içerisinde farklı iş ilanları görebilirsiniz.

Kepez Hangi Alanlarda İşçiye İhtiyaç Duymaktadır?

Kepez belediyesi eleman ihtiyacı için pek çok memur ilanı açmaktadır. Modern bir görünüme sahip olan Kepez içerisinde çimento fabrikaları, Yeşil Sanayi Sitesi ve Ferrokorm gibi alanlar olduğu için eleman ihtiyacı da sürekli olarak vardır. İşçi ve eleman alımı için belediye güncel ilanlar açar. Mimar, mühendis, temizlik işçisi, özel güvenlik görevlisi, arıtma tesisi işletme operatörü, eski hükümlü gibi ilanları kolaylıkla görebilirsiniz.

Kepez Belediyesine Nasıl Başvuru Yapılır?

Kepez belediyesi personel alım şartları için belediyenin resmi web sitesini takip etmeniz yeterli olacaktır. Özgeçmiş bırakabileceğiniz insan kaynakları departmanı da size gereken bilgiyi verecektir. İşe alım süreci hakkında bilgi edinebileceğiniz Kepez Belediyesi’nde başvuru formunu doldurmalı ve sizden istenen diploma, fotoğraf gibi belgeleri eksiksiz olarak kuruma iletmelisiniz. Konu hakkında belediyeye mail atabilirsiniz.


Kepez Belediyesi’ne Nasıl Ulaşılır?

Kepez Belediyesi’ne telefon etmek istiyorsanız iletişim numarası olarak telefonu 0242 310 5858’dir. Kepez Belediyesi’ne belge iletecek olanlar belediyeye gitmeden faks kullanarak iletmek istediği evrağı fakslayabilir. Belediyenin faks numarası 0242 339 0185’tir. Kepez Belediye’sinin resmi internet sitesi de www.kepez-bld.gov.tr olarak belirlenmiştir. Belediyeye görüş ve önerilerinizi bildirebileceğiniz, isteklerinizi yazabileceğiniz mail adresi de info@kepez-bld.gov.tr olarak belirlenmiştir. 450734 kişilik kalabalık nüfusu ile Antalya’nın en büyük bölgelerinden biri olan Kepez içerisinde belediyecilik faaliyetleri de hızlıdır diyebiliriz.

Benzer İçerik  Başmakçı İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

İlginizi Çekebilir;


Çanakkale Kepez Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Antalya İbradı Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Antalya Döşemealtı Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Antalya Aksu Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları