Excel İndir Ücretsiz | Excel programı ücretsiz nasıl indirilir? -

Excel İndir Ücretsiz | Excel programı ücretsiz nasıl indirilir?

Excel programı ücretsiz nasıl indirilir?, Ücretsiz Excel nasıl kullanılır?, Excel nedir indir?, Excel yeni sürüm nasıl indirilir? Detaylar yazımızda…

Anasayfa > Tanıtım > Excel İndir Ücretsiz | Excel programı ücretsiz nasıl indirilir?
04 Ekim 2021
1.016 okunma
Excel İndir Ücretsiz | Excel programı ücretsiz nasıl indirilir?

Excel, Microsoft tarafından üretilmiş olan bir programdır. Hem Apple hem de Windows altyapısını kullanan cihazlarda kullanılabilir. Birçok farklı işlemin bunun üzerinden gerçekleştirilmesi mümkündür. Excel indir ücretsiz şekilde çok kolay bir biçimde gerçekleştirilir.

Excel Ücretsiz

Excel indir ücretsiz kolay bir işlemdir. Saglamindir.net, bu fırsatı herkese sunar. Hem üyeliğe hem de para ödemeye hiçbir şekilde gerek yoktur.  Orijinalinde olduğu gibi her türlü özelliği mevcuttur. İndirme işleminde şunlara dikkat edilmelidir;

  • Excel indir yazısının kullanılması mümkündür. Tıklama yeterli bir hamle olarak kabul edilir. Böylelikle ilgili süreç de başlamış olur.
  • Bunun yanı sıra programın açıklamasının hemen altında yazan indirme linkleri de mevcuttur.
  • Bunlardan ilki 32 bit içindir. İki değişik opsiyon sunulmuştur.
  • Devamında ise 64 bit olan için dikkat çeker. Yine iki adet indirme linki öne çıkar.
  • Son olarak hızlı indirme adında, en altta ve yeşil renkli olan daha farklı bir butonun da bulunmuş olduğunu ifade edelim. Bunun da kullanımı konusunda hiçbir sorun yoktur.

Excel İndir Ücretsiz; Sadece Excel İndir

Excel indir ücretsiz olarak yapılabilir. Bu noktada tanımlanmış olan hiçbir sorun söz konusu değildir. Tamindir.com, bunu hem parasız bir biçimde hem de Türkçe olarak sunmasından dolayı çok büyük bir ilgi toplar. Sitenin de Türkçe olduğunu hemen ifade edelim. Özel link sizi karşılar ve tıklama adındaki basit yöntemin kullanılması söz konusudur. Dosya boyutu, ne kadar sürede inebileceği ve bunun gibi değişik birçok bilgiyi görebilirsiniz. Buna ek olarak dileyen kişiler yazılımı online şekilde ve indirmeye gerek kalmadan da kullanabilirler.

Excel İndir Ücretsiz; Gezginler Excel

Her zaman en çok kullanılan program edinim sitelerinden birisi olarak dikkat çeken Gezginler bu yazılımı size sunar. Excel indir ücretsiz işlemi öncesinde hangisini edinmek istediğinize karar vermelisiniz. Gerek full gerekse deneme sürümü olmak üzere sistem size iki değişik opsiyonu aynı anda sunmaktadır.

Benzer İçerik  Ücretsiz Tarot Falı | Tarot falı günah mı?

Bunların ikisinin de kesinlikle ücretsiz olduğunu hemen eklemek lazım. Ancak aralarında fark vardır. Birisi tam sürüm olmasından dolayı kullanımı konusunda koyulmuş olan bir sınırlama yoktur. Yani ömür boyu bu yazılım üzerinden değişik onlarca işlemi sorunsuz bir biçimde yapabilirsiniz. Diğeri ise deneme amaçlıdır. 180 gün geçtiği zaman bu program kapanır.

Resmi sitede aynı zamanda hem 64 hem de 32 bit olmak üzere sürümlere yer verilmiştir. Çünkü Microsoft işletim sistemi bu adı geçen bitlere göre ayrı ayrı satılır. Bazılarında 32 bit varken bir kısmında ise 64 bitlik olan öne çıkar. İndirme süreci basittir.

Excel indir ücretsiz için adı geçen butonun üstüne tek bir defaya mahsus olmak üzere tıklama yapmak yeterli olacaktır. Ardından ise program belli bir süre sonra inmiş olur. Deneme sürümünü seçmemiş olan kişiler, programın içinden ilgili dosyaları çıkardıktan sonra crack olması sayesinde hemen kuruluma geçebilirler. Böylelikle artık kullanımının önünde bir engel de kalmaz. Bunun mobile özel olan bir versiyonunun da bulunduğunu hemen eklemek gerekmekte.

Ücretsiz Excel nasıl indirilir?

Hizmeti sunan ilgili siteye erişimin ardından bir kere programın üstüne tıklamak yeterlidir.

Excel masaüstüne nasıl indirilir?

Windows tuşuna bir kere basılmasının ardından kısa yol oluşturulur ve program indirilir.

Excel nasıl bedava kullanılır?

Office.com üzerinden ücretsiz kullanın sekmesine tıklamak yeterli olacaktır.

Excel nasıl başlatılır?

Excel başlatma işlemleri için Winkey tuşuna basmak lazım. Entera tıklanmasının sonrasında süreç sona erer.

İlginizi Çekebilir;

Excel İndir Full Ücretsiz

Ücretsiz Excel Muhasebe Programı

Ekran Kartı Güncelleme 2021 | Ekran Kartı Güncelleme Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası EFT ve Havale Ücreti 2021 | Ziraat Bankası Havale EFT Ücretleri Ne Kadar

E-Ticaret Olarak Kobilerin Yanındayız Dayanışma Kampanyası Tanıtıldı

Benzer İçerik  İzmir’de Ne Yenir, Sabah, Akşam, Gece Yemekleri