Şekerbank Kredi Kartı Şifre Alma Yöntemleri, Şekerbank(Bonus) Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır? -

Şekerbank Kredi Kartı Şifre Alma Yöntemleri, Şekerbank(Bonus) Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Şekerbank kredi kartı şifre alma yöntemleri, Şekerbank kredi kartı, Şekerbank kredi kartı şifresi nasıl alınır, banka şubesine giderek kredi kartı şifresi alma, müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı şifresi alma, internet bankacılığı ile kredi kartı şifresi alma, SMS ile kredi kartı şifresi alma.

Anasayfa > Genel > Şekerbank Kredi Kartı Şifre Alma Yöntemleri, Şekerbank(Bonus) Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?
16 Kasım 2020
862 okunma
Şekerbank Kredi Kartı Şifre Alma Yöntemleri, Şekerbank(Bonus) Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

1953 yılında Eskişehir’de kurulan Şekerbank bugün Türkiye’nin en büyük bankalarından birisidir. Müşterilerine pek çok avantaj ve fırsat sunan Şekerbank Günden güne büyümesini sürdürür. Kredi kartı da bunlardan birisi olup internetten alışveriş yapma, pos cihazlarını kullanma ve temassız ödeme gibi imkanlardan faydalanmaya olanak verir.  ŞekerBank’ın kredi kartını kullanan insanlar bazen şifre konusunda sıkıntı yaşayabilir. Kimi zaman unutup kimi zaman ise kullanmadıkları uzun süre sonucunda şifreleri geçersiz olabilir. Biz de sizin için bu içerikte Şekerbank kredi kartı şifre alma yöntemleri konusunda uygulayabileceğiniz yöntemlere yer verdik.

Şekerbank Kredi Kartı

Tıpkı her bankada olduğu gibi Şekerbank kredi kartı sunup müşterilerine bu kartların avantajlarından faydalanmak olanağı veren bankalardan birisidir. Taksitli ödeme, peşin fiyatına alışveriş ve nakit avans gibi pek çok özelliği bulunan ŞekerBank’ın kredi kartı günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılır. Aynı zamanda internetten alışveriş konusunda da sizlerin yanında olan bu kredi kartı ile neredeyse bütün e-ticaret sitelerinde ödemelerinizi güvenle yapabilirsiniz. Peşin fiyatına taksitli alışverişin tadını çıkarıp ödeme konusunda sağlanan kolaylıklardan faydalanabilirsiniz.

Şekerbank Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Şekerbank kredi kartı şifre alma yöntemleri konusunda izleyebileceğiniz 4 farklı adım bulunur. Kredi kartı için şifre alma yöntemleri ise aşağıda verildiği gibi karşımıza çıkar.

  • Banka şubesine gitmek
  • Müşteri hizmetlerini aramak
  • Sms atmak
  • İnternet şubesinden almak

Yalnız belirtmemiz de fayda vardır ki kredi kartı şifresi titizlikle korunması gereken bir konudur. Öyle ki yabancı bir kişinin eline geçtiği zaman haberiniz olmadan alışveriş yapıp limitinizi doldurabilir. Aynı zamanda sizi büyük bir borç bataklığına sürükleyip sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Böyle sorunlarla karşılaşmamak için kesinlikle kredi kartı şifrenizi hiç kimseyle paylaşmamanız gerekir. Sizden kartınızın şifresini isteyen kişi banka personeli olsa dahi hiç kimseye güvenmemeniz gerekir. Özellikle kredi kartı veya banka kartı gibi şifrelerinizi kolay ulaşılabilir yerlere not almamanız gereklidir. Nitekim pek çok insan bu nota kolayca ulaşabileceği için kredi kartı şifreniz kötü niyetli birisinin eline geçebilir. Son olarak kredi kartı şifresi belirlerken sizin, eşinizin, çocuklarınızın doğum tarihini tercih etmemelisiniz. Ayrıca sizin için önemli olan bir günü mesela tuttuğunuz takımın kuruluş yılını şifre olarak belirlemeyin. Mümkünse tahmin edilmesi zor, tamamen rastgele rakamlardan oluşmuş ve hiçbir anlam ifade etmeyen kombinasyonları şifre olarak kullanın. Bu sayede kredi kartınızın şifresi kimsenin eline geçmeyip oluşabilecek risklere karşı kendinizi koruma altına alırsınız.

Benzer İçerik  KYK Burs Başvurusu Nasıl Yapılır 2022-2023 | KYK Burs Başvurusu Ne Zaman

Banka Şubesine Giderek Kredi Kartı Şifresi Alma

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte günümüzde insanlar neredeyse bütün bankacılık işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirir. Yalnız bazı kişiler hem internete yeteri kadar hâkim olamadığı hem de güvenli bulmadığı için kredi kartı şifresi alma gibi konularda yüz yüze işlemi tercih ederler. Bunun için banka şubelerine giderek işlemlerini güven içerisinde gerçekleştirirler. Şekerbank kredi kartı şifre alma yöntemleri konusunda uygulayabileceğiniz ilk teknik bir Şekerbank şubesine gitmek olur. Gişe memuru ile yapacağınız görüşmede talebinizi ona iletip kredi kartınızın şifresini değiştirmesini isteyebilirsiniz. Bu sayede hızlı bir şekilde işleminizi çözüp şifrenizi unutsanız dahi hızlı bir kimlik doğrulamasından sonra yeni şifrenizi kolaylıkla alabilirsiniz. Tekrardan belirtmekte fayda vardır ki banka personeli olsa dahi kimse sizden kredi kartı şifrenizi iyi bir niyetle istemez. Genellikle banka şubesinde sizi verilecek şifre de kapalı bir zarf içerisinde olup kartınızı ATM’ye taktıktan veya ilk kullanımdan sonra şifrenizi değiştirmeniz istenir. Bundan dolayı kim olursa olsun kredi kartı şifrenizi bir başkası ile paylaşmayın.


Müşteri Hizmetlerini Arayarak Kredi Kartı Şifresi Alma

Şekerbank kredi kartı şifre alma yöntemleri konusunda uygulayabileceğiniz bir diğer teknik ise ŞekerBank’ın müşteri hizmetlerini aramak olur. 0850 222 78 78 numaralı telefondan Şekerbank müşteri temsilcisine kolaylıkla bağlanabilirsiniz. Diğer bankalar veya kurumsal firmalarda olduğu gibi Şekerbank müşteri hizmetlerine direk bağlanma için uygulamanız gereken bir yöntem bulunmaz. Siz aradıktan sonra hemen sıraya alınır müsait olan müşteri temsilcisine bağlanırsınız. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra ise kredi kartı şifresi alma konusundaki talebinizi ona iletin. Müşteri hizmetleri temsilcisi sizin için yeni şifre oluşturma işlemini başlatacak ve kısa süre içerisinde tamamlayacaktır. Oluşturulacak yeni şifre ise bankanın sisteminde kayıtlı olan telefon numaranıza mesaj ile gelecektir. Genellikle bu şifreler tek kullanımlık olup ilk kullanımdan sonra değiştirmenizi isterler. Aynı şekilde alacağınız bu yeni şifreyi değiştirmek için Şekerbank’ın ATM’lerini de güvenle kullanabilirsiniz.

Benzer İçerik  Eskişehir'de Emlakçı Mağduriyeti Sürüyor!

İnternet Bankacılığı ile Kredi Kartı Şifresi Alma

Şekerbank kredi kartı şifre alma yöntemleri konusunda en çok kullanılan yöntem internet bankacılığı olur. Sizin de bildiğiniz gibi teknoloji günümüzde oldukça gelişmiştir. Artık insanlar bankacılık da dahil olmak üzere bütün işlerini internet üzerinden yapar hale geldi. İnternetten kredi kartı şifresi değiştirme işlemi için www.sekerbank.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfa üzerinden internet bankacılığı şifrenizi kullanarak kolay bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Daha sonra menü seçeneğinden kartlarım sekmesine tıklayıp kart ayarları bölümüne giriş yapın. Buradan da şifre al sekmesine tıklayarak Şekerbank’taki kredi kartınızın şifresini kolay bir şekilde sıfırlayabilirsiniz.

SMS ile Kredi Kartı Şifresi Alma

ŞekerBank’ta bulunan kredi kartınızın şifresini değiştirebilmek için uygulayabileceğiniz son yöntem ise SMS ile yeni şifre alma olur. Size pek çok açıdan kolaylık sağlayan Şekerbank kredi kartınızın şifresini kolay ve zahmetsiz bir şekilde değiştirebilmeniz için bu yöntemi kullanımınıza sunmuştur. Yapmanız gereken ilk işlem s şifresini değiştirmek istediğiniz kredi kartına yanınıza almak olur. Ayrıca kredi kartı şifre değiştirme işlemi sadece Şekerbank’ta kayıtlı olan telefon numarası üzerinden gerçekleştirilebilir. Başka bir numara üzerinden kredi kartınızın şifresini değiştirmeye çalışırsanız muhtemelen işleminiz başarısız olacaktır. İşlemin nasıl yapılacağını gelecek olursak öncelikle büyük harflerle mesaj kısmına SIFRE yazın, daha sonra boşluk bırakıp oluşturmak istediğiniz şifreyi girin beyine boşluk derken, yeni şifre almak istediğiniz kredi kartınızın ön yüzünde bulunan son 4 haneyi yazın boşluk bırakın ve son olarak kredi kartının arka yüzünde yer alan CVV kodu veya bir başka deyişle güvenlik kodunu yazıp 1953’e mesaj olarak gönderin. İşlemin daha basit ve anlaşılabilir olması adına sizin için aşağıda nasıl yapıldığını bir örnek üzerinden açıklayalım.

  • Kredi Kartının Ön Yüzünde Bulunan 8 haneli numara: 1234 4567 7890 3456
  • Kredi kartının arka kısmında yer alan CVV kodu veya diğer adıyla güvenlik kodu: 123 olsun.
  • Yeni koyulacak şifre: 1234 (Siz bunu koymayın, örnek olarak verdik!)
Benzer İçerik  ÖSYM Fotoğraf Güncelleme 2022-2023 | ÖSYM Fotoğraf Nasıl Güncellenir?

Yapmanız gereken işlem telefonundan mesajlar kısmına giriş yapıp öncelikle SIFRE yazıp boşluk bırakmak, sonrasında yeni koymak istediğiniz şifreyi girip boşluk bırakmak, daha sonra yukarı örnekte belirtmiş olduğumuz kredi kartının son 4 hanesi olan 3456 numarasını girip yine boşluk bırakmak ve son olarak kredi kartının arka yüzünde yer alan CVV kodu veya diğer adıyla güvenlik kodunu olan 123’ü girmek. Sonrasında ise bu mesajı 1953’e mesaj olarak attıktan sonra yeni şifreniz tanımlanacaktır.

Örnek: (SIFRE 1234 3456 123) yazılıp 1953’e gönderilecek.

İlginizi Çekebilir;

TEB Hesap Açma Yöntemleri | TEB Banka Hesabı Nasıl Açılır?

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı Nasıl Açılır? (Şifresi Nasıl Alınır?)

HSBC İnternet Bankacılığı, hsbc internet bankacılığı borç sorgulama

Ziraat İnternet Bankacılığı Müşteri Numarası (İnternet Bankacılığı Numara)

Şekerbank Hafta Sonu Açık Mı, Şekerbank Çalışma Saatleri