Denizli Bozkurt Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları -

Denizli Bozkurt Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Anasayfa > Personel Alımı > Denizli Bozkurt Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları
10 Kasım 2018
869 okunma
Denizli Bozkurt Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Denizli Bozkurt Büyükşehir ilçe belediyesi işçi alımı geçici süreli ve beden işçisi olarak yapılmakta. Talep edilen kişi sayısından çok daha fazla başvuru yapılması durumunda belediye tarafından noter kurası yapılacak. Ardından ise kurada ismi çıkan kişiler mülakat sınavına alınacak. Ancak kişilerin başvuru şartlarına uyum sağlaması gerekiyor. Ardından gerekli belgeler hazırlanarak iskur internet adresi ve il / şube müdürlüğü üzerinden başvuruda bulunulabilir.

Bozkurt Belediyesi Personel Alımı Başvuru Koşulları

Denizli Bozkurt iş ilanları www.bozkurt.bel.tr ve iskur.gov.tr adresi üzerinden takip edilir. En güncel ilanlara bu adresler üzerinden rahatlıkla erişim sağlayabilir ve son başvuru tarihinden önce başvuru yapabilirsiniz. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ve başvuru formunda yalan beyanda bulunan kişilerin başvuruları geçersiz sayılacak. Bunun yanı sıra yabancı uyruklu kişilerinde başvuruları geçersiz sayılacaktır.

 


Personel alımlarında başvuru şartları şöyle; Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşından büyük olunması.  Bunun dışında başvuru yapacak olan kişilerin herhangi bir şekilde suç yükümlülüğü altında bulunmaması ve görevini yapmaya engel teşkil edecek bir sağlık sorununa sahip olmaması gerekiyor. Bozkut belediyesi personel alımı kapsamında yapılacak olan güvenlik ve arşiv araştırması neticesinde olumlu sonuç alınması da gerekli olan şartlar arasında yer alıyor.

Erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları ve askerlik ile ilgili herhangi bir ilişkilerinin olmamaları da personel alımları başvuru koşulları arasında yer alıyor. En az ilkokul ve ileri düzeyde diploma sahibi olanlar başvuruda bulunabilir.

Bozkurt Belediyesi İletişim Bilgileri

Bozkurt belediyesi iş başvuruları 2020 yılında da devam edecek. Bu hususta detaylı bilgi sahibi olmak ve aklınıza takılan soruları yöneltmek adına baskan@bozkurt.bel.tr  mail adresi , 2588315010 telefon numarası ve 2588314390 faks numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Benzer İçerik  Bursa Gemlik Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

İlginizi Çekebilir;

Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Bolu Yeniçağa İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Bursa Orhangazi Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Denizli Çardak Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Denizli Çivril Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları