Afyonkarahisar Küçükhüyük Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları -

Afyonkarahisar Küçükhüyük Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Anasayfa > Personel Alımı > Afyonkarahisar Küçükhüyük Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları
06 Kasım 2018
716 okunma
Afyonkarahisar Küçükhüyük Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Afyonkarahisar Küçükhüyük Belde Belediyesi işçi alım ilanı bilgileri dönemsel olarak 2 kere açılmaktadır. Belediyenin kapsamı dar olduğu için açılan kadroların sayı bakımından çok fazla olacağı yanılgısına da düşülmemelidir. Kadroların sayısı belde belediyesinin kapsamı düşük olduğu için kısıtlı olacaktır.

Personel Alım Koşulları Nelerdir?

Küçükhüyük Belde Belediyesi personel alımı sırasında genel olarak kişilerin en az lise mezunu olmaları talep edilmektedir. Kadroya bağlı olarak değişebilecek olan bu husus lisans ya da ön lisans mezunu olarak da değişebilmektedir.

Bu bilgilerin yanı sıra bazı kadrolarda ehliyet ya da eğitim sertifikası talep edilebilmektedir. Kişilerden talep edilen eğitim sertifikasının muhakkak MEB tarafından onaylı olması gerekir. Özellikle bilgisayar işletmenliği sertifikası açılan kadrolarda en sık talep edilen hususların başında gelir.

Belde Belediyesi Kadroları Sözleşmeli Midir?

Afyonkarahisar Küçükhüyük Belde Belediyesi işçi alım sonuçları incelenirken en sık sorulan soru bu kadroların sözleşmeli mi olduğudur. Belediyelerde açılan kadroların birçoğu sözleşmelidir. Bu açıktan alımlarda sözleşme bittiği zaman gerekli anlaşma sağlanırsa çalışmaya devam etme imkanı bulunabilir.


Kadronun bir başka boyutu da taşeron işçiliktir. Özellikle temizlik görevlilerinin temin edilmesi sırasında taşeron işçi kullanılabilmektedir. Yapılan son düzenlemeler ile taşeron işçilerin de kadroya geçirilmesi bu ilanlara gelen başvuruyu artırmaktadır.

Belediye İletişim Bilgileri Nelerdir?

Afyonkarahisar Küçükhüyük Belde Belediyesi ne zaman işçi alacak sorusunun yanıtını telefon numarası üzerinden kısa sürede alabilirsiniz; 2723164006. Bunun yanı sıra  belediye tarafından tüm açıklamalar direkt olarak internet sitesi üzerinden de yapılacaktır; www.kucukhuyukbel.com

Ek bilgilerin beldeye ulaştırılması için faks numarası kullanabilirsiniz; 2723164376. Bu numaraya erişim sağlanamaz ya da bir sorun yaşanırsa e-mail adresi üzerinden de belge gönderimi sağlanabilir; kucukhuyuk_belediyesi@hotmail.com.

Benzer İçerik  Adıyaman Besni Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

İlginizi Çekebilir;

Afyonkarahisar Karaadilli Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Ağrı Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Afyonkarahisar Akören Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Ağrı Dedeli Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Çanakkale Ayvacık İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları