Aydın Nazilli Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları -

Aydın Nazilli Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Anasayfa > Personel Alımı > Aydın Nazilli Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları
06 Kasım 2018
719 okunma
Aydın Nazilli Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Aydın Nazilli Büyükşehir Belediyesi işçi alımı başvurularının ve ilanlarının resmi web sitesi üzerinden yapılması için hizmet veriliyor. Aydın’ın gözde ilçelerinden bir tanesi olan Nazilli’de özellikle belediyenin vatandaşlara kaliteli ilçe sunulması için işçi sayısı artırılıyor.

Aydın Nazilli ilçesinde vatandaşların  sayımında 148 bin 531 kişinin yaşadığı tespit edilen ilçede kayıt gerçekleştirilmiştir. Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2022-2023 yılı içerisinde yapılacak olan başvuruları için web sitesinde yapılan duyuruları takip edebilirsiniz.

Aydın Nazilli İlçe Belediyesi Personel Alımı Şartları

Telefon numarası Aydın’ın Nazilli ilçesindeki belediye iş ilanları için 256 313 20 28 olarak belirlenmiş ve vatandaşların her zaman için ulaşabileceği şekilde açıklanmıştır. Nazilli İlçe belediyesinin belirlemiş olduğu pozisyonlara yapılacak takviyeler için iş ilanlarında personel şartları detaylandırılıyor. Nazilli’de ilçe belediyesi tarafından belirlenen alanlara çok yüksek sayıda başvuru telefonla yapılıyor.


Aydın Nazilli İlçe Belediyesi Personel Alımı Duyurusu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ihtiyaç duyulan personel sayısına uygun şekilde düzenli olarak belediye tarafından listeler açıklanıyor. Personellerin hangi pozisyonda çalışacaklarıyla ilgili bilgilere ulaşılabileceği gibi, vasıf durumlarına dair gereksinimler de detaylandırılıyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesindeki belediyenin çalışma alanlarına Nazilli faks numarası olan 256 313 46 10 numarası üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması halinde, belirtilen zaman diliminde sözleşme imzalamak üzere belediye binasına gidebilirsiniz.

Aydın Nazilli İlçe Belediyesi Personel Alımı İletişim Numaraları

Aydın Nazilli Büyükşehir İlçe Belediyesi iş başvuru formu doldur bölümünden yapılacak olan başvurular için personel alımıyla ilgili numaralar kullanılmalıdır. Ayrıca resmi web sitesi olan www.nazilli.bel.tr adresine girdiğinizde, en yeni duyurular ve hizmet güncellemelerine ulaşmanız mümkün olacaktır. Aydın’da belediyenin belirlediği elektronik posta adresi olan info@nazilli.bel.tr adresine başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

Benzer İçerik  Ardahan Posof İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

İlginizi Çekebilir;


Aydın Didim Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Aydın Koçarlı Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Aydın Karacasu Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Aydın Aski Bağlı İdareler Personel Alımı, Başvuru Şartları

Aydın Sultanhisar Büyükşehir İlçe Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları