Logo Tasarım Ücretsiz | Ücretsiz logo tasarımı nereden yapılır? -

Logo Tasarım Ücretsiz | Ücretsiz logo tasarımı nereden yapılır?

Ücretsiz logo tasarımı nereden yapılır?, Özel logo nasıl yapılır?, Logo tasarımı için hangi program?, Logo Maker ücretsiz mi? Detaylar yazımızda…

Anasayfa > Tanıtım > Logo Tasarım Ücretsiz | Ücretsiz logo tasarımı nereden yapılır?
14 Eylül 2021
600 okunma
Logo Tasarım Ücretsiz | Ücretsiz logo tasarımı nereden yapılır?

Profesyonel görünümlü logolar oluşturmak; girişimciler, küçük işletmeler, serbest çalışanlar ya da kuruluşlar için, birkaç dakika içinde logo tasarım ücretsiz programlar ile çok daha kolaylaştı.

Web siteniz, kartvizitleriniz, yazışmalarınız için, ücretsiz logo edinmek, oldukça önemlidir. Çeşitli seçeneklerden oluşan şablonlar yardımıyla; logonuzu düzenleyebilir ve logonuzu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ücretsiz Logo Nasıl Oluşturulur?

Logo tasarlamak göz korkutucu ya da karmaşık olabilir. Ancak logo tasarım ücretsiz programlarıyla, logo oluşturmak, sanıldığından çok daha kolay hale geldi. Özel bir logo oluşturmak için, ihtiyacınız olan tüm malzemeler, ücretsiz ve hızlı şekilde sağlanır.

Çevrimiçi ve ücretsiz logo oluşturmak için;

  • Tercih edilen programa giriş yapılır. Bu program Canva olabilir. Canva’ya kayıt yaptırmadıysanız; Facebook ya da Google hesabınızla yapabilirsiniz.
  • Programın kitaplığından, kendiniz için özelleştirebileceğiniz bir şablon tercih edilir. Oyun, yiyecek, içecek, spor ve daha fazlası kategoride şablonlar bulunur.
  • Logo tasarımı özelleştirilir. Markanıza, hizmetinize, ürünlerinize uygun şekilde; yazı tipi, renk kombinasyonu yapılabilir.

Sürükle ve bırak aracıyla logo tasarlamak oldukça eğlenceli ve kolaydır. Simgeler, resimler, çıkartma ve vektörler arasında seçim yapabilir; görüntü çevirme, fotoğraf filtresi ya da canlandırma işlemleri yapılabilir.

Logo Tasarım Ücretsiz

Logo Tasarım Ücretsiz; Online Logo Tasarım Nasıl Yapılır?

İster bir işletme olun isterseniz kişisel markanız için, logo tasarım ücretsiz programlarla dakikalar içinde özel bir logo oluşturabilirsiniz. Profesyonel bir logo tasarımcısını işe almak yerine, kendi benzersiz logo tasarımınızı oluşturabilirsiniz.

Online logo tasarımı yaparken;

  • Çevrimiçi en kolay ve en güçlü logo tasarımı yapabilir, binlerce şablon arasında tercih yaparak, tüm tasarımınızı, ücretsiz olarak buluta kaydedebilirsiniz.
  • İlk adımda işiniz ve sloganın girişi yapılır. Eğer bir sloganınız yoksa, boş bırakabilirsiniz.
  • Tasarım seçilir. Kategoriye göre sıralayabilir ve beğendiğiniz logo tasarım konseptini bularak, özelleştirme sürecine geçebilirsiniz.
  • Düzenleme yapılır. Bu süreçte acele etmeyip, tüm yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Yazı tipini seçebilir, doğrudan grafiğe ekleyebilirsiniz. Renk efektlerini, metin aralıklarını ve daha fazlasını kişiselleştirebilirsiniz.
Benzer İçerik  Portbet Kapandı Mı?

Bundan sonraki adım artık logonun sonudur. Kaydet ve indir işlemi gerçekleştirilir. Yaptığınız tasarımdan memnun kaldığınızda, logonuzu kaydederek, indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Logo Tasarım Ücretsiz; En İyi Logo Tasarım Programı Hangisidir?

Profesyonel bir logo tasarlamak ucuz maliyetli değildir ve bir logo tasarımcısına yüksek miktarlarda paralar ödemek zorunda kalabilirsiniz. Ancak artık profesyonel logolar oluşturmak için logo tasarım bedava oluşturucular ile, en özel logo tasarımlarını kendiniz yapabilirsiniz.


En iyi ücretsiz logo tasarım programları arasında;

  • Wix: Kendi markanızı düşünmek zorunda kalmadan, çevrimiçi işletme adı oluşturucusunu kullanabilirsiniz.
  • Canva: Özellikle acemi kullanıcılar için mükemmeldir. Daha fazla özellik ve seçenek istiyorsanız, ücretli planlardan yararlanmanız gerekir.
  • Looka: Yapay zekâ destekli bir oluşturucudur. Kendi benzersiz logonuzu oluştururken, şirket adınız ve görsellerinizi kullanabilirsiniz.

Logo tasarım programları; farklı stilleri, grafikleri, yazı tiplerini içerir. Kullanıcılar istedikleri logonun herhangi bir öğesini değiştirebilir.

Ücretsiz Logo Oluşturucularda Hangi Özellikler Bulunur?

En iyi logo tasarım ücretsiz programlarında, farklı nişler ve dengeli tasarım öğelerine yer verilir. Kullanıcılar düz metin girişine dayalı logo seçenekleri oluşturmak için araçlar kullanır.

Tüm bunların yanında logo oluşturucularda; yüksek çözünürlüklü logolar, vektör dosyaları, renk varyasyonları, kartvizit tasarımları, sosyal medya şablonları, marka bilgisi gibi birçok seçenek vardır.

Diğer yandan logolar PNG ya da JPG logo dosyalarını içerir ve yüksek çözünürlüktedir. Logoların boyutunu ayarlamak için SVG ve EPS logo dosyaları kullanılır. Logonun renklendirmesinde siyah/beyaz renkler, farklı renkler ya da şeffaf arka plan varyasyonları vardır.

Kartvizit tasarımları yapmak isteyenler C20 profesyonel ve kolay özelleştirilebilen kartvizit tasarımlarından yararlanabilir. Sosyal medya şablonları içinde, mükemmel boyutlarda profil ve gönderiler tasarlanabilir.

Ücretsiz logo tasarım programları hangileridir?

Ücretsiz logo tasarım programları arasında; Logaster, Graphic Springs Logo Creator, Canva, Shopify Online Logo Maker gibi programlar bulunur.

En iyi gamer logoları nerede bulunur?

En iyi gamer logo görsellerine Shutterstock web sitesinden ulaşılabilir.

Oyun logo tasarım programı ücretsiz mi?

Oyun logo tasarım programında, logo oluşturmak tamamen ücretsizdir ancak, logoyu kullanmak istediğinizde ücret ödenir.

En iyi oyun logo programı hangisidir?

En iyi oyun logo programı My Brand New Logo programıdır.

İlginizi Çekebilir;

Ücretsiz Muhasebe Programı Tam Sürüm

Denizbank İnternet Bankacılığı, DenizBank: İnternet Bankacılığına Giriş

Sıfır Volkswagen GOLF 2021 Fiyat Listesi | Volkswagen Golf Fiyat Listesi

Odeabank Bireysel Emeklilik Sistemi, Sigorta ve Bireysel Emeklilik Formu | Odeabank

İzmir Yazılım Firması, İzmir’deki Yazılım Firmaları

Benzer İçerik  Ücretsiz Photoshop | Photoshop ücretsiz var mı?