Ücretsiz Hosting | Ücretsiz hosting nedir?
Ücretsiz hosting nedir?, Ücretsiz domain var mı?, Wix hosting veriyor mu?, Web hosting nasıl alınır? Detaylar yazımızda…
Hosting, herhangi bir web alanı içinde yer alan tüm sayfa, resim, bilgi ve dokümanların yer aldığı, paralı olmasıyla dikkat çeken bir barındırma hizmeti olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz Hosting imkanının bulunması son derece kolaydır. Bunun için ilgili hizmeti veren sitelere giriş yapmak yeterli olacaktır.
En İyi Ücretsiz Hosting
Ücretsiz Hosting opsiyonları arasında en iyi olanların sıralanmış olduğu bir liste vardır. Hosting genellikle çok masraflı olmasından dolayı birçok kişi para ödemeden bu hizmeti almak ister. Gerek yerli gerekse yabancı siteler üzerinden buna dair opsiyonların sunulması kolaylık demektir. Bunlar şu şekildedir;
- Googie host, özellikle kullanımının rahat olması sayesinde öne çıkar. Türkiye üzerinden giriş yapılır.
- Free hosting sitesini de unutmamak lazım. Mobil uyumlu olması avantaj demektir.
- Hosting konusunda sektörün en iyilerinden birisi olan Infinity Free üzerinden de işlem yapabilir, özellikle web sitesi kurarken para ödemeye gerek kalmadan çok geniş bir depolama alanına sahip olabilirsiniz.
- Free Web hosting Area sitesi beklentileri kesinlikle sonuna kadar karşılar.
- Google, Free Hosting No Ads, Award Space ise diğer opsiyonlardır.
Bunların arasından size en uygun olanını seçebilir ve parasız şekilde hizmeti alabilirsiniz.
Reklamsız Ücretsiz Hosting
Ücretsiz Hosting reklamsız olması sayesinde avantaj sağlar. Bunu sağlayan sitelere ve aynı zamanda diğer özelliklerine baktığımız zaman karşımıza şunlar çıkar;
- Hostinger bunlardan birisidir. Ad free özelliği mevcuttur. Bunun yanı sıra disk space alanı 30 GB iken bandwith ise 100 Gb olması sayesinde kesinlikle beklentileri karşılar.
- Weebly seçimini de kolaylıkla yapabilirsiniz. Oranı 500 mb şeklindedir.
- 20i sitesi özellikle son dönemde çok büyük bir ilgi görmeye başlamıştır. 250 mb Bandwith ve aynı zamanda 10 GB disk space alanına sahiptir.
- Insta Free geniş alanı sayesinde sık şekilde tercih edilmektedir. Bunun 10 GB olduğunu görmekteyiz. Buna ek olarak 100 GB gibi bir bandwidt oranının bulunması her daim kolaylık demektir.
Bedava Hosting
Bedava Hosting ile para ödemeye gerek kalmadan bu hizmeti kolaylıkla alabilirsiniz. Türkçe sitelerin bu noktada son yıllarda artması, özellikle İngilizce bilmeyen kişiler için kesinlikle bir avantaj demektir. Erişimin sağlanmasının ardından belli birtakım verilerin yazılmasıyla beraber bu hizmetten faydalanmak zor değildir.
Free Hosting Özellikleri Neler?
Bedava Hosting özellikleri dikkat çeker. Bunları hemen şu şekilde sıralamak mümkündür;
- Web sitesi oluşturmak sanıldığından daha basittir.
- Üstelik otomatik olarak çalışan bir yükleyici öne çıkar.
- E posta barındırma hizmetinin bulunmuş olduğunu da hemen ifade etmek lazım.
- Kontrol paneli çok farklı formatlarda olmasının yanı sıra genellikle sade olması sayesinde tüm işlemler kolay hale gelmektedir.
Ücretsiz Hosting İş Görür mü?
Ücretsiz Hosting her daim çalışmaktadır. Bunun ücretli olandan temel farkı ise sadece birtakım özelliklerinin daha kısıtlı olmasıdır. Onun haricinde bir sorun durumunun ortaya çıkmayacağını, bu sayede iyi bir performans alacağınızı belirtmek gerekmekte.
Bedava hosting güvenilirlik açısından hiçbir sorun içermez.
Ücretli olan hosting içinde işlem gücü yüksektir ve aynı zamanda depolama alanı çok daha geniştir.
Belli siteler üzerinden tek tıklama ile edinilmesi konusunda bir sorun yoktur.
Ücretsiz hosting sorunsuz bir biçimde çalışır ve farkı ise daha küçük depolama alanının bulunmasıdır.
İlginizi Çekebilir;