Araç Rehin Karşılığı Kredi Veren Bankalar, Araç İpotekli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar - Bankalar - Kredi Başvurusu - Kredi Hesaplama

Araç Rehin Karşılığı Kredi Veren Bankalar, Araç İpotekli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Otomobil rehni karşılığı kredi, araç rehin karşılığında hangi bankalar kredi veriyor ve araç ipotekli kredi veren bankalar listesi gibi bilgiler ve daha fazlası makalemizde sizlerle!

Anasayfa > Banka Haberleri > Araç Rehin Karşılığı Kredi Veren Bankalar, Araç İpotekli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar
30 Eylül 2018
1.063 okunma
Araç Rehin Karşılığı Kredi Veren Bankalar, Araç İpotekli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Araç kredisini rehin karşılığı veren bankalar sayesinde istediğiniz otomobile anında kavuşun. Yüksek tutarlı ihtiyaçlar adına Vakıfbank, İş Bankası, TEB, Denizbank, Ziraat Bankası gibi bankalar üzerinden kredi temin edilebilir. Kişiler araçlarını rehin göstererek istedikleri tutarda ihtiyaç kredisinden yararlanır. Bunun için öncelikle başvuru işlemlerinde bulunmanız mümkün olacak.

Ziraat Bankası

Kredi temin etmek isteyen kişiler araçlarını rehin göstererek yüksek tutarda ihtiyaç kredisi alabilir. Ziraat Bankası bu anlamda kredi sunan bankalardan biri.  Kredi başvurusunda bulunmak isteyenler en yakın Ziraat Bankası şubelerinden birine giderek başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmalı. Kredi başvurusunda istenilen evraklar ise şu şekilde;

  • Kimlik fotokopisi, serbest çalışanlara ait gelir belgesi ve ikametgah belgesi gerekli olan evraklar arasında yer alır.
  • Bunun yanı sıra ek evrak talebinde de bulunulması mümkün.
  • Kredi aldıktan sonra ödemelerin düzenli yapılması oldukça mühim. Aksi taktirde banka aracınıza el koyabilir.

Ziraat Bankası araç rehin karşılığında 48 aya kadar vade seçenekleri ile kredi imkanı sunuyor. 50.000 TL kredi alan kişilerin aylık olarak 1, 631 TL ödeme yapması şart.

İNCELEYEBİLİRSİNİZ: ARABANIN TAMAMINA KREDİ VEREN BANKALAR

Denizbank’tan İpotekli Kredi İmkanı

Denizbank, yüksek limitli ihtiyaçlarınızın karşılanması adına 200 bin TL’ye kadar kredi sunar. Başvuru işlemlerinde bulunduktan sonra kredinizi alabilirsiniz. Bunun için ise tüm Denizbank şubeleri üzerinden hizmet verilir. Ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayarak da kredi imkanlarından yararlanmanız mümkündür. İnternet sitesine erişim sağladıktan sonra da kredi başvuru butonuna tıklayıp başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak ipotekli kredi imkanından yararlanabiliyorsunuz.

  • Gerekli olan belgeler; nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı, gelirinizi gösteren belge ve ikametgah belgesi.
  • 48 ay vade seçeneğinden yararlanarak 50 bin TL kredi çektiğinizde %1, 74 oranında faiz uygulanır.
  • Bu kredi için aylık olarak ödemeniz gereken tutar ise 1. 573.73 TL’dir.
Benzer İçerik  Hayvancılık Kredisi Veren Bankalar, Büyükbaş ve küçükbaş hayvan kredisi veren bankalar

Araç ipotekli kredi Denizbank müşterilerine sunuluyor. Sizde düşük faiz oranlarından yararlanmak isterseniz banka şubelerinden birine giderek, internet bankacılığından yararlanarak ve telefon bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerinde bulunabilirsiniz.


İNCELEYEBİLİRSİNİZ: ARABA İPOTEKLİ KREDİ VEREN BANKALAR

TEB Araç Rehin Karşılığı Kredi

TEB şubelerinden herhangi birine giderek ihtiyacınız olan miktarda krediyi araç rehin karşılığı almanız mümkün. Kefil göstermeden bu yöntem ile yüksek tutarda kredi çekme hakkı elde edilir. Ancak kredinin geri ödenmemesi durumunda banka araca el koyar.

  • TEB araç ipotekli kredi ekspertiz değerinin %60’ı kadar.
  • 48 aya varan vade seçenekleri ile sunulmakta olup kredi tutarının da binde beşi kadar tahsis ücreti alınıyor.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi vb. istenilen evraklar arasında.

Vakıfbank Araç Rehini Karşılığında Kredi Veriyor!

Yüksek tutarlara ihtiyacı olanlar, araçlarını Vakıfbank’a rehin vererek kredi imkanlarından yararlanma hakkına sahip. İpotekli kredi başvuru işlemleri adına tüm Vakıfbank şubeleri hizmet verir. Gelir durumunuzu gösteren belge, T.C. kimlik gerekli olan evraklar arasında yer alır. Araba ipotekli kredi hesaplama işlemleri resmi banka internet sitesi üzerinden kolaylıkla yapılır. Bunun için Vakıfbank.com adresine erişim sağlamanız yeterli olacak.

50.00 TL kredi için 36 ay vadede ödemeniz gereken tutar 2.70 TL. Uygulanan faiz oranı ise %2, 45’tir.

Araba üzerine kredi çekme şartları bankadan bankaya değişiklik gösterir. Araba değerinin çekilen krediyi karşılaması aranan şartlar arasında. Bunun dışında gelir düzeyi de oldukça önemli. Bankalar genellikle kredi imkanı sunarken düzenli ödemede bulunup bulunmadığınızı kontrol eder. Kredi puanları da bu noktada önem taşır. Faiz oranları için bir araştırmada bulunduktan sonra araç rehini karşılığı kredi sunan bankalar üzerinden kredi çekmeniz mümkündür.

Benzer İçerik  Banka Kredisi Çekemiyorum | Kredi çıkmıyorsa ne yapmalıyım?
İNCELEYEBİLİRSİNİZ: ANINDA ESNAF KREDİSİ VEREN BANKALAR