Garanti Bankası POS Cihazı, Yazarkasa POS | Garanti Bankası -

Garanti Bankası POS Cihazı, Yazarkasa POS | Garanti Bankası

Anasayfa > Türkiye Garanti Bankası > Garanti Bankası POS Cihazı, Yazarkasa POS | Garanti Bankası
05 Kasım 2018
1.079 okunma
Garanti Bankası POS Cihazı, Yazarkasa POS | Garanti Bankası

Garanti Bankası pos cihazı destek hattı 444 0 339’dur. Haftanın 7 günü ve günün 24 saati boyunca arayabilir ve pos cihazı ile alakalı sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Garanti Bankası pos cihazı ile Dünyanın her yerinde ve Türkiye’de kullanılan Express, Master Vard, Visa, Diners Clup, Discover, JGB logolu kredi kartlarına satış gerçekleştirilir.  İnternet bankacılığını kullanarak giriş yapabilir ve pos hesap hareketlerini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca posta biriken parayı da rahatlıkla görüntülemeniz mümkün olacak. En yakın Garanti Bankası şubesine giderek pos cihazı adına başvuruda bulunabilirsiniz.

Garanti Bankası Poz Cihazı Başvuruları

Pos cihazı adına başvurular banka şubeleri üzerinden yapılır. Başvuruda bulunmak adına T.C kimliğiniz yanınızda olmalı. DCC Pos, Yazarkasa Pos, Sanal Pos, Temassız ödeme ve diğer pos ürünlerini incelemek adına ise www.garanti.com.tr adresine tıkladıktan sonra KOBİ bölümüne giriş yapın. Ardından kredi kartı/ pos menüsü üzerinden daha detaylı bir inceleme yapmanız mümkün. Garanti bankası poz cihazı kullanımı ise oldukça basittir.

Sanal Pos: İnternet üzerinden satış yapmakta olan mağazaların online olarak kredi kartı ödemesi alabilmesini sağlayan postur. Herhangi bir sorun olması durumunda 0212 444 0 339 numaralı Elektronik Ticaret Yardım Hattı’nı arayabilirsiniz.

DCC Pos: Farklı ülkelerden gelen yurt dışı kart sahiplerinin yerel para birimlerinde ödeme yapabilmelerini sağlar. Kart sahipleri harcamalarını hangi tutarda olduğunu ekstre üzerinden anında görebilir. 15 farklı para biriminde ödeme yapılmasını destekler.

Yazarkasa Pos: Yazarkasa poslarda hem yazar kasa hem de POS donanımı bulunuyor. Günlük kapanış raporları hakkında bilgiler otomatik olarak Gelir İdaresi Başkanlığı Bilgi Sistemi’ne iletilir.


Temassız Ödeme: Daha hızlı ve problemsiz işlemler adına temassız ödeme özelliği bulunan kartlar için pratik bir şekilde ödeme alabilen postlardır. Garanti bankası pos cihazı ücretleri değişiklik gösterir. Müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayarak ya da banka şubesine giderek bu konuda bilgi sahibi olmanız mümkün olacak.

Benzer İçerik  Garanti Bankası Kiralık Kasa Ücretleri, Tüm Bankaların Kiralık Kasa Ücretleri

Garanti Bankası Pos Paketleri

Garanti bankası pos paketleri; standart paket, Premium paket ve plus paket olmak üzere değişiklik gösteriyor. Standart paket ücretsizdir. Başvuru adına www.garantiliisler.com adresine erişim sağlamanız yeterli olacak. Plus paket için aylık olarak 9.90 TL ödeme ücreti belirlenmiştir. Bu paketi 30 gün boyunca ücretsiz olarak denemeniz mümkün olacak. Premium paket için belirlenen aylık ödeme tutarı ise 14. 90 TL. Finansal raporlar sunan Premium paketi de 30 gün ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir;

Odea Bank Pos Cihazı, Dial-Up Pos, Mobil Pos, Yazarkasa Pos

Denizbank POS Cihazı, Deniz POS, Kolay POS

TEB Pos Cihazı, Kobiler için TEB POS | Türk Ekonomi Bankası

Akbank POS Cihazı, Akbank Pos Başvurusu ( Akbank Pos Yazar Kasa)

Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır 2021 | Temassız Ödeme Nedir?