Afyonkarahisar Salar Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları -

Afyonkarahisar Salar Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Anasayfa > Personel Alımı > Afyonkarahisar Salar Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları
06 Kasım 2018
774 okunma
Afyonkarahisar Salar Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Afyonkarahisar salar belde belediyesi işçi alımı yapıyor. Belediyenin işçi alımları başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Salar Afyonkarahisar’ın bir kasabası olarak bilinir. Günden güne nüfus artışı yaşayan salar beldesi vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla işçi alımları gerçekleştirmektedir.

Salar Beldesi İşçi Alımı Başvuruları

Salar belediyesi işçi ihtiyacı olduğunda bunu verdiği duyurular ile insanlara ulaşmasını sağlar. Salar belediyesinin kendi adına açılmış bir internet sitesi olmadığı için belde işçi alımlarını ve duyurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirmektedir. Salar Afyonkarahisar merkezine bağlı bir belde olarak bilinir. Merkeze 7 km uzaklıktadır. Afyonkarahisar ilinin eğitim seviyesini en çok arttıran beldelerinden olan salar beldesi belediyesi işçi ihtiyaçlarını İŞKUR üzerinden yaptığı ilanlar ile duyurmaktadır. İşçi alımına başvuruda bulunmak için İŞKUR ile iletişim kurmanız gerekir.

Salar Belediyesi İşçi Alım Şartları

Öncelikle Afyonkarahisar salar belediyesi tarafından işçi alımı için yapılan duyuruya katılmak isteyenler İŞKUR ile iletişime geçmelidirler. İstenen belgeler dışında belge getiren, yalan beyanlarda bulunan kişiler hakkında kurumun yasal işlem gerçekleştirmek hakkı vardır. İşte bu yüzden herkes tecrübeleri, kimlik bilgileri vb. belgeleri yanlarında getirmek durumundadırlar.


Belediyenin sunduğu iş imkanına başvuruda bulunabilmek için en az ilköğretim mezunu olmak ve istenilen meslek grubunda en az 5 sene iş deneyimine sahip olmanız gerekir.

Salar belediyesi İletişim

Salar belediyesi ile detaylı bir iletişim kurmak için salar belediyesinin telefon numarası olan 2722532141 numaralarını tuşlayarak belediye ile iletişime geçebilirsiniz. Salar belediyesi ile iletişime geçmek için salarbelediyesi@ttmail.com adresinden yararlanabilirsiniz. İşçi alımı ve işçi başvuruları için İŞKUR ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Ancak salar belediyesi ile iletişime geçmek istiyorsanız telefon numarası ve mail adresi dışında 2722532142 faks numarasından da ulaşabilirsiniz.

Benzer İçerik  Afyonkarahisar Sülümenli Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

İlginizi Çekebilir;

Afyonkarahisar İl Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Afyonkarahisar Erkmen Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Afyonkarahisar Erkmen Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Afyonkarahisar Davulga Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları

Afyonkarahisar Sülün Belde Belediyesi Personel Alımı, Başvuru Şartları